En Popüler Telegram Grup İsimleri

Telegram Hakkında

Telegram, açık kaynak kodlu, basit arayüze sahip, kullanıcı bilgilerini korumayı baz alan önemli bir mesajlaşma uygulamasıdır. Bu uygulamanın en önemli özelliği tamamen ücretsiz ve geliştirmeye açık olmasıdır. Sunduğu bazı özellikler sayesinden kendi sektöründeki idğer uygulamalara fark atıyor. Telegram’ın önemli bir diğer özelliği ise hemen her dosya uzantısının paylaşılabilir olması. Bu sayede Telegram, kurumsal işleyiş gerektiren işlerde oldukça sık kullanılan bir mesajlaşma uygulaması. Genel anlamda Telegram grupları oldukça yaygındır. Gerek yazılımcılar, gerek oyuncular Telegram üzerinde oluşturdukları gruplar ile haberleşmenin yanı sıra uygulamanın nimetlerinden yararlanabiliyor. Özellikle web sitemiz olan telegramgruplari.com adresini ziyaret ederseniz çeşitli başlıklar altında sıralanmış Telegram için grupları görebilir ve katılabilir, hatta kendi grubunuzu da tanıtıma açabilirsiniz. Her işte olduğu gibi göze ve kulağa hitap etmek adına Telegram grup isimleri oldukça önemlidir.

 

  • CoderNerds

Adından da belli olacağı üzere yazılımcılar için açılmış bir gruptur. Genel anlamda zamanının çoğunu kodlama ile geçiren insanlar için kullanılabilir ve amacına uygun bir grup ismidir. Yardımlaşma amacıyla kullanılabilir.

  • SoftwareProjects

Telegram, yazılımsal projeler için oldukça sık kullanılır. Genel yardımlaşma gruplarında popüler bir şekilde görürüz ve kullanırız. İsmin amacına hitap etmesi önemlidir.

  • GraphicDesigners

Basit bir isim olsa bile amacına hitap eden, grafik tasarımcıları toplayan bir grup ismidir. Bu grup ismini herkes düşünüp kullanabileceği için basit ve popüler bir isimdir.

  • SocialSolidarity

Kelime anlamı sosyal dayanışma demek. Herhangi takipçisi olduğunuz bir konuda diğer insanlarla etkileşimde bulunabileceğiniz topluluk grubu ismi olabilir.

  • Akademi Öğrenci Grubu

Herhangi bir akademinin herhangi bir bölümünde ortaklaşa proje yönetmek adına kullanabileceğiniz bir grup ismi. Yine basit fakat amacına hizmet edeceğini düşündüğüm popüler bir isim.

  • Sanatsal Yardımlaşma Grubu

Bu grupların temel amacı insanları birleştirmektedir. Bu yüzden birçok konuda grup bulabilirsiniz. Bunlar hobi grupları da olabilir. Örneğin sanatsal açıdan aynı zevkleri paylaşan insanlarla kuracağınız bu grup popüler bir isime sahip olabilir.

Kısmen yabancı kısmen Türkçe kullanılan popüler grup isimlerini derledik. Bu isimleri ve daha fazlasını internet sitemizde bulabilir, kendi grup isminizle beraber grubunuzu sitemizde paylaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu