Telegram Grup Ayarları

Telegram Hakkında

Ücretsiz ve açık kaynak kodlu, kullanımı kolay olan Telegram günümüzde sıkça tercih edilen bir uygulamadır. İnternet gibi platformlar sayesinde yüz binlerce katılımcısı olan gruplarda yer alabilirsiniz. Blog kısmımızı ziyaret ederek Telegram ile ilgili çeşitli bilgilerden kolayca yararlanabilirsiniz. Telegram, akıllı telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde yükleyebileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır. Bazı özellikleri sayesinde kendi sektöründeki diğer uygulamalara göre oldukça önemli farklara sahiptir. Bu farklar olumlu yönde etkileyen kaliteli özelliklerdir. Gerek dosya paylaşımı, basit arayüz sayesinde hızlı kullanım, kullanıcı bilgisini korumak gibi özellikler Telegram’ı bir adım ileri çıkartıyor.

 

Çeşitli avantajları Telegram’ı kurumsal açıdan kullanılan bir uygulama haline getiriyor. Özellikle de senkrınize çalışma gerektiren bazı projelerde kimi zaman yüz binlerce kişinin bulunduğu gruplar olabiliyor. Bu gruplara erişmek için internet sitemiz olan telegramgruplari.com adresini ziyaret ederek çeşitli başlıklar altında listelenmiş çeşitli gruplara katılabilir, kendi grubunuz ile ilgili bilgileri girerek grubunuzu ekleyip katılımcı gelmesini sağlayabilirsiniz.

Telegram Grup Ayarları

Son hali ile Telegram size “Super Group” isimli bir özellik sunuyor. Telegram gelişticilerinin söylediğine göre grubunuza güncel rakam olarak 5000 kişiyi dahil edebiliyorsunuz. Bunun için telefonunuzda yüklü olan Telegram uygulamasından grup oluşturma ile ilgili seçeneği kullanarak gerek grup ismi gerek grup resmi gibi nitelikleri yerine getirmeniz gerekiyor. Telegram üzerinde grup ayarları yaparken isminizin çekici ve amacına uygun olmasına dikkat edin. İnsanlar grubunuza katılırken ilk olarak isminize dikkat edecektir. Grupta yetkili kişi kurucu olduğundan kullanıcı ekleme ve çıkarma gibi yetkilere sahiptir. İnternet sitemizi ziyaret ederek “Telegram Grubunu Ekle” sekmesinden girdiğiniz bilgiler ile grubunuzu belirterek katılımcı gelmesini sağlayabilirsiniz. Gruplar belli standartlara göre başlıklar altında sınıflandırıldığı için amacı belirlenmiş bir kişinin grubunuzu sitemiz üzerinden bulması oldukça kolay olacaktır. Binlerce kişiyi barındırdığınız grubunuzda anlık olarak konuşma, dosya paylaşma, paylaşılan çeşitli video bağlantılarını uygulama üzerinde oynatma gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

Bazı kurumsal işleyişlerde oldukça sık kullanılan bir mesajlaşma uygulaması olan Telegram barındırdığı grup özellikleri sayesinde oldukça sık tercih edilen bir uygulama olmuş durumda. Siz de akıllı telefonunuza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Başa dön tuşu