Telegram Gruptan Çıkma

Telegram, akıllı telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde yükleyebileceğiniz açık kaynak kodlu bir mesajlaşma uygulamasıdır. Bazı özellikleri sayesinde kendi sektöründeki diğer uygulamalara göre oldukça önemli farklara sahiptir. Bu farklar olumlu yönde etkileyen kaliteli özelliklerdir. Gerek dosya paylaşımı, basit arayüz sayesinde hızlı kullanım, kullanıcı bilgisini korumak gibi özellikler Telegram’ı bir adım ileri çıkartıyor.

Telegram Genel Olarak Ne Amaçla Kullanılır

Genel olarak normal mesajlaşmalarda diğer uygulamaların ismini daha çok duyarsınız. Bunun sebebi Telegram’daki bazı özelliklerin çeşitli kişilere hitap etmesidir. Biraz araştırma yaptığınız takdirde bu uygulamanın senkronize çalışmayı kolaylaştırdığı için kurumsal işleyiş gerektiren çeşitli sektörlerde kullanıldığını görürsünüz. Örneğin herhangi bir konuda yazılımcı ekibinin kurduğu bir Telegram grubunda anlık mesajlaşma ve dosya paylaşımı, bunun yanında dosya paylaşımı mümkündür. Görüntülü sohbet özelliğinden bahsetmişken Telegram’ın kodlaması sayesinde gerek video gerek ses görüşmeleriniz oldukça hızlı bir şekilde ilerleyecektir. Gereksiz veriden kaçınan uygulama sayesinde internet hızınıza bağlı olmakla beraber en iyi tecrübeyi yaşayacaksınız. Ayrıca bu uygulamanın tamamen ücretsiz olması da önemli bir avantaj. Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde akıllı telefonunuza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Belirleyeceğiniz kullanıcı adı sayesinde mesajlaşmalarınızda numaranız da görünmeyecektir.

Telegram Grup

İnternet sitemiz olan telegramgruplari.com adresini ziyaret ettiğiniz takdirde çeşitli başlıklar altında listelenmiş onlarca Telegram grubu görebilirsiniz. Ayrıca arzu ettiğiniz takdirde kendi grubunuzu da ekleyerek katılımcı kazanabilirsiniz. Bunun için sitemizi kısa sürede olsa ziyaret edebilirsiniz.

Gruplarında hemen herkesin yaşadığı bir problem ise gruptan ayrılma. Önceki sürümlerde ekli olduğunuz bir gruptan ayrılmak için listeyi en sona sürüklemeniz gerekiyordu. Bu da yüksek katılımcı olan gruplar için oldukça sıkıcı bir durum oluyordu. Fakat yeni güncellemeler ile birlikte gruba basılı tuttuğunuz takdirde gruptan ayrılabiliyorsunuz. Bu da Telegram’ın eklediği kullanımı kolaylaştıracak basit ama önemli bir özellik.

Ücretsiz ve açık kaynak kodlu, kullanımı kolay olan Telegram günümüzde sıkça tercih edilen bir uygulamadır. Bizim internet sitelerimiz gibi platformlar sayesinde yüz binlerce katılımcısı olan gruplarda yer alabilirsiniz. Blog kısmımızı ziyaret ettiğiniz takdirde Telegram ile ilgili çeşitli bilgilerden kolayca yararlanabilirsiniz.

Başa dön tuşu